PROGRAMARI

Ne vom relua activitatea pe data de 8.01.2024. Pana atunci va dorim Sarbatori fericite si multa sanatate!

Pentru programari utilizeaza numarul de telefon 0749.982047 sau formularul pentru programare online de mai jos.

Inainte de a realiza o programare, citeste ghidul expus in partea de jos a acestei pagini!

 

FORMULAR PROGRAMARI ONLINE

Psiholog-Psihoterapeut, Mihoc Maria Estela

Încărcare...

* Atentie! Zilele rezervate pentru sedintele online sunt: luni, marti, miercuri. Zilele rezervate pentru sedintele la cabinet sunt joi, vineri, sambata. Dat fiind faptul ca serviciile oferite in regim special si de urgenta se vor efectua in afara intervalului orar afisat al cabinetului, programarile pentru aceste servicii se vor realiza telefonic / prin sms, la numarul 0749.982047.

 

GHID DE BUNE PRACTICI IN EFECTUAREA UNEI PROGRAMARI

programari cabinet psihologie Bacau

Inainte de a face o programare, citeste cu atentie informatiile alaturate.


Travaliul psihoterapeutic este un demers voluntar, pe care fiecare persoana trebuie sa si-l asume.

Intrucat practica dovedeste faptul ca acele persoane care vin la psiholog in urma insistentelor altor persoane se implica mai putin sau chiar deloc in travaliul psihoterapeutic, alegem sa programam doar persoane care actioneaza in nume propriu.

Conform bunelor practici in psihoterapie, clientul trebuie sa anunte cu cel putin 48 de ore inainte imposibilitatea de a se prezenta la o programare. Ne rezervam dreptul de a nu realiza noi programari persoanelor care au avut programari anterioare neonorate sau care nu au anuntat in timp util neprezentarea.

Pentru a anula o programare (indiferent de maniera in care a fost realizata), trimite un SMS (cu cel putin 48 de ore inainte) la numarul de telefon 0749.982047, cu textul „anulez programarea„, insotit de urmatoarele date: nume, prenume, data si ora la care era fixata programarea.

Poti face programari telefonice sau prin SMS, utilizand numarul 0749.982047.

Atentie! In timpul sedintelor nu vom raspunde la apelurile telefonice. Daca in urma apelului nu primesti raspuns, poti solicita o programare prin SMS, trimitand textul „doresc programare„, insotit de datele tale: nume, prenume, varsta, numar de telefon. Vei fi contactat ulterior pe aceeasi cale pentru a finaliza programarea.

Poti solicita o programare la cabinet, utilizand formularul din aceasta pagina.

Ai astfel posibilitatea sa vizualizezi orele libere pentru programari ramase in agenda noastra si sa le confrunti cu programul tau. Imediat ce vei solicita o programare pentru una din orele care figureaza ca fiind libere, vom fi instiintati. Vom analiza solicitarea ta si te vom contacta. (Atentie! Sedintele online sunt efectuate doar luni, marti si miercuri, iar sedintele la cabinet sunt efectuate doar joi, vineri si sambata.)

Atentie! Pentru serviciile de consultanta in regim special / de urgenta, programarile vor fi realizate doar telefonic sau prin SMS la numarul 0749.982047.

Toate datele utilizate in cursul realizarii unei programari sunt supuse principiului confidentialitatii!

Niciuna din datele dezvaluite in efectuarea programarii nu este afisata in mod public.

Cabinetul Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela ofera doua categorii principale de servicii: consultanta psihologica si psihoterapie / dezvoltare personala.

1. Consultanta psihologica

 • accentul este pus pe aspectul informativ
 • implica acoperirea unor lacune informationale si elaborarea unui set de recomandari generale pe o anumita problematica
 • presupune un numar redus de sedinte (1-3 sedinte)
 • tarif: 100 ron / sedinta consultanta la cabinet
 • tarif: 100 ron / sedinta consultanta online – vezi aici

2. Psihoterapie / Dezvoltare personala

 • accentul este pus pe aspectul terapeutic si/sau de optimizare personala
 • implica asistenta constanta pe durata desfasurarii serviciului (aplicare de tehnici terapeutice, informare, psihoeducatie, instrumentare cu tehnici de tip „self-help”, teme de lucru pentru acasa, recomandari bibliografice, etc.)
 • presupune un numar mai mare de sedinte (in medie, 20-25 de sedinte)
 • tarif: 100 ron / sedinta psihoterapie

Utilizand un cupon de reducere, poti beneficia de o reducere de 50% din tariful sedintei programate online (valoare initiala 100 ron).

Atentie! Reducerea se aplica doar sedintei programate prin intermediul acestui formular, iar cuponul are intrebuintare unica!

Pentru a intra in posesia unui cupon de reducere trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:

 1. Lectureaza articolele din cadrul blogului. La finele unor articole vei gasi atasat codul cuponului de reducere.
 2. Da like paginii noastre de Facebook / Google+ de pe contul tau personal sau aboneaza-te la Canalul Youtube al cabinetului. (Datele nominale utilizate in cadrul programarii trebuie sa fie identice cu datele contului de Facebook sau Google.)
 3. Realizeaza programarea online, introducand codul cuponului de reducere atunci cand iti va fi solicitat (la pasul 4 al formularului).
 4. La prezentarea la cabinet, vom verifica indeplinirea conditilor anterioare si, in cazul in care acestea sunt respectate, vei achita 50% din contravaloarea initiala a sedintei.

Poti programa o consultatie in regim special la cabinetul nostru.

In conditile in care programul nu iti permite sa vii la cabinet in timpul orarului afisat, poti solicita o consultatie in regim special. Astfel, in limita posibilitatilor noastre, vei primi acest serviciu la o ora convenabila tie, in afara orarului afisat.

Pentru acest serviciu, tarifarea este dubla, iar programarile se fac doar telefonic sau prin SMS la numarul 0749.982047.

Poti programa o consultatie in regim de urgenta la cabinetul nostru.

In conditile in care ai nevoie de consultanta imediata, poti solicita o consultatie in regim de urgenta. Astfel, vei primi acest serviciu in cursul aceleiasi zile sau, cel mai tarziu, a doua zi. Chiar daca avem programari stabilite pe durata intregului program, vom prelungi timpul de lucru pentru a-ti oferi acest serviciu in timp util.

Pentru acest serviciu, tarifarea este dubla, iar programarile se fac doar telefonic sau prin SMS la numarul 0749.982047.

Atentie! Consultatiile in regim de urgenta presupun oferirea de informatii de natura psihologica intr-un timp util beneficiarului!  A nu se confunda cu serviciile de interventie in situatiile de criza psihologica! In astfel de situatii de criza (tentative suicidare, debut psihotic violent, etc) va trebui contactat serviciul de psihiatrie.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save