POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Cabinet Individual de Psihologie Mihoc Maria Estela – Bacau

 

Această pagina ilustreaza politica noastra de confidentialitate, explicand modul in care colectam si procesam informatiile personale obtinute prin intermediul site-ului www.psihoterapeut-bacau.ro.

 

Cabinetul individual de Psihologie Mihoc Maria Estela se straduieste sa faca toate demersurile necesare pentru a asigura confidentialitatea informatiilor vizitatorilor site-ului www.psihoterapeut-bacau.ro si a persoanelor ale caror informații personale le primim prin utilizarea depunerilor de formulare si a altor servicii conexe. Prin furnizarea informatiilor personale pe site-ul www.psihoterapeut-bacau.ro, sunteti de acord cu practicile de manipulare a informatiilor descrise in aceasta politica de confidentialitate.

Această politică de confidentialitate este incorporata in si este supusa Termenilor si Conditiilor noastre de functionare.

Informatii colectate (Colectam si procesam atat informatii oferite in mod voluntar de utilizator, cat si date pasive.)

Utilizarea informatiilor colectate (Utilizam informatiile colectate pentru realizarea programarilor pe care utilizatorii le solicita prin itermediul platformei online si pentru imbunatatirea experientei online a vizitatorilor.)

Dezvaluirea informatiilor colectate (Nu vindem / inchiriem adrese de email si alte informatii personale colectate prin intermediul site-ului www.psihoterapeut-bacau.ro.)

Optiunile utilizatorilor (Vizitatorii site-ului www.psihoterapeut-bacau.ro pot alege sa nu furnizeze informatii personale, sa le actualizeze, sa le corecteze sau stearga, contactandu-ne la adresa contact@psihoterapeut-bacau.ro, in conformitate cu legile aplicabile privind confidentialitatea datelor.

Siguranta informatiilor (Facem eforturi pentru a pastra in conditii de siguranta informatiile personale colectate prin site-ul www.psihoterapeut-bacauro. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere pe internet sau de stocare electronica nu este 100% sigura si nu va putem garanta intr-un procentaj absolut siguranta in fata accesului neautorizat, realizat de hackeri sau alte persoane care acceseaza in mod ilegal site-ul. In cazul in care vom afla despre o  incalcare a securitatii care implica informatiile personale ale utilizatorilor, e posibil sa incercam sa ii informam in mod electronic, astfel incat sa poata lua masurile de protectie adecvate. Prin utilizarea site-ului sau a furnizarii de informatii personale catre noi, utilizatorii sunt de acord ca putem comunica cu ei in mod electronic, cu privire la problemele de securitate, confidentialitateate si administrative legate de utilizarea site-ului www.psihoterapeut-bacau.ro)

Google Analytics (Folosim serviciile Google Analytics pentru a analiza utilizarea site-ului nostru si pentru a obtine date agregate care ne ajuta sa luam decizii de manageriere a site-ului. In calitate de terta parte, Google controleaza informatiile colectate prin Google Analytics, astfel incat utilizatorii trebuie sa analizeze practicile sale de confidentialitate disponibile la aceasta adresa, inainte de a utiliza site-ul www.psihoterapeut-bacau.ro. )

Actualizarea politicii de confidentialitate (Ocazional, putem actualiza aceasta politica de confidentialitate. Utilizatorii sunt incurajati sa reviziteze periodic aceasta politica de confidentialitate, pentru a se informa in legatura cu colectarea, utilizarea si dezvaluirea informatiilor personale pe site-ul www.psihoterapeut-bacau.ro. Utilizarea continua a site-ului nostru reprezinta acordul dvs. cu politica de confidentialitate actuala.)


Cerere de acces la date


Solicitați o copie a datelor pe care le avem despre dvs. Va fi trimis un e-mail cu datele după ce a fost generat.


I am not a Bot

Uita cererea de date


Alegeți ce doriți să fiți uitat. Veți fi anunțat prin e-mail după ce ați terminat.

Comentariile dvs. privind diferite postări

Articole și postări scrise de dvs.

Datele dvs. de utilizator înregistrate în baza de date.


I am not a Bot


Rectificarea cererii de date


Comentariile dvs. privind diferite postări

Articole și postări scrise de dvs.

Datele dvs. de utilizator înregistrate în baza de date.

I am not a Bot


Dezabonați formularul de solicitare


Revedeți să renunțați la dezabonare deoarece este posibil să pierdeți actualizări și oferte importante de la noi. Dacă într-adevăr doriți să vă dezabonați, vă rugăm să completați adresa dvs. de e-mail În căsuța de mai josI am not a Bot